annemmm11111 Kızlar ya biletler aşırı pahalı kurban bayramı için var mi uyguna alan fikir vermek isteyen 😩😒
Epifenomen-gkc annemmm11111 bayram biletleri her zaman pahalı oluyor genelde 5 6 ay önceden açarlar ucuza. AnadoluJet in bildirimlerini açın bazen 5 dk lık indirimleri okuyor geceleri özellikle. Eşim 5 kişi gidiş dönüş 590 liraya almıştı öyle sudan ucuza :)
Elifhakan12 annemmm11111 kurban bayramı bilmiyorumda 12 haziranda İstanbula gidiceğiz kızımla( 6 ay 4 günlüğüz) 400 tl ye aldım 15 gün önce almıştım
minnosunannesi06 annemmm11111 beende ankaradan izmir e gidicem uçakla ama çok pahalı bende öyle kaldim
E-ANNE Epifenomen-gkc peki memnun musunuz anadoludan acaba bizim de gitmemiz lazım ama çok pahallı diye emin değilim 🤦🏻♀️
Epifenomen-gkc E-ANNE bir Türk hava yolları değil ama Pegasus kadar da kötü değil ortalama bir firma, 6 kere bindim AnadoluJet e Bir tanesi hariç diğerlerinden memnundum
Ikrazumra19 Epifenomen-gkc bende anadolu jet ile ucacagim malesrf turk hava yollari cok fazla aktarma yapiyor
Huysuzbebe Önceden almanız gerekirdi şimdi tatil sezonu da açıldığı için biletlerde uçtu ama bayrama yakın daha da pahalı olur bence şu anki fiyatı arayabilirsiniz 😟
annemmm11111 Ben Pegasus’tan korkuyorum ya aşırı sallıyor anadolujet iyi ya bence Pegasus’a göre türkhavayollarıyla uçmadım uçak yolculuğu çok yapan biriyim ama çok pahalı ya 😩 bende 8 aylık oğlumla uçacam Sabiha-Elazığ 508₺