Minikevrenim Pinkmoms Rabbim şifa versin😔 lütfen kan grubu aynı olan arkadaşlar yardımcı olun insan bu heran herkesin başına gelebilir
NaimeYilmaz Pinkmoms İhtiyacın devam edip etmediğinin bilgisini alabilirsek sabitleyelim postunuzu? Mesela böyle durumlarda eşimin bazen direk gittiği oluyor. Ama ihtiyaç kalmamış oluyor. O yüzden iletişim bilgisi de paylaşalım lütfen.
Frida Pinkmoms NaimeYilmaz ben size yalan söylüyorsunuz demedim ki eklememişsiniz dedim sadece. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=881157292056150&id=193063750865511 Şu linkten 2018 yılında paylaşıldığını görürsünüz...
Lliya Pinkmoms ahh içim yandı allah şifa versin eşimde 4 yaşında aynı şekilde düşmüş kaynar su kazanına baya hastanede kalmışlar ama şuan sadece bi kaç yerinde yanık izi var o kadar geçer inşallah
Minnaktivtivimmmm Pinkmoms canım ben sosyal medyada da paylaştım inşallah tez zamnda bulunur kanlar rabbim safi ismiyle şifa versin
Frida Geçen sene aynı mesaj paylaşılıyor naçizane tavsiyem bunları teyit etmeden yaymayalım. Görümceniz bir yanlışlık yaptı galiba...