Pinkmoms Lütfen İstanbul’da ki arkadaşlara üzülerek bir duyuru yapmak istiyorum.Bir arkadaşımızın 4,5 yaşındaki oğlu kaynar su Kazan’ına düşmüş olup feci şekilde yanmıştır.kendisi Kartal eğitim araştırma hastanesi yanık servisinde yatmakta olup ACİL 25 ünite ( A Rh -) kana ihtiyaç vardır.ALLAH rızası İÇİN yardım ve desteklerinizi bekliyoruz 🙏...
Bilge Pinkmoms gönderin üstte kalsın diye yazıyorum. Allah şifasını versin 😔🙏. Anneler ne olur İstanbul’da olan varsa ya da tanıdıklarınız... 😢
Pinkmoms Bilge ALLAH razı olsun canım 🙏 İnşALLAH bi yardım eden çıkar rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın 🙏🙏
Nurrrrrrr Pinkmoms Canım istersen hppy momdada paylaşabilirim? Rabbim acil şafalar göndersin minik yavruya 😣😣
Pinkmoms Nurrrrrrr canım oradakiler hep hamile onlar kan veremez zaten Doğum bir risk her zaman kana ihtiyaç oluyor Doğum esnasın da😔
Badeninannesi Pinkmoms offf icim acıdı okuyunca gözüm doldu rabbim acil şifa versin inşallah duyup yetişen olur
Badeninannesi Pinkmoms gelişmelerden haberdar eder misiniz size bilgi gelirse aklimiz yavrumuzda kalacak:((