funny34 Ranadlbl pütürlüyse alerji olup olmadıgını test edin onun dışında temredir nazardan olur benim kızımdada oldu okunacak dua var netten bakın yada fatihayı 7 kere okuyup etrafını elinizle çizip üfleyin gecer inş
Sahraligunler Ranadlbl Bebeğimde aynısı vardı alerji olduğunu düşünüp götürdüm doktor suanlik alerji gibi durmuyor dedi çok sıcak olmasın ince giydir sık duş aldır fakat şampuanı haftada bir kere kullan diğer zamanlar duru suyla yıka dedi mustela vücut nemlendiricisi verdi
Rezoo irem09 evet evet bizim de çoklu besin alerjisi var bebeğimin. Doktorumuz ilk önce mustela stelatopıa önerdi sonra bıoderma. Bebekten bebeğe değişiyor demekki. Memnun kalmanıza sevindim 🌸
-Alp- Ranadlbl olabilir canım unibaby ürünleri hiç de masum değil içerik bakımından ama en iyisini doktorun bilir
-Alp- Ranadlbl biraz tuzlu ama her şey bebişlerimizin sağlığı için. Stelatopia serisi mükemmel tavsiye ederim
Nurse42 Kaşıntı da varsa egzema kesin ya alerjiden yada cildi kurudur o yüzden de çıkar her neden olursa olsun ılık banyo ve nemlendirme 👍 ama bugün yapmayın doktor görsün bence bu halde daha iyi halini görünce çoğu doktor anneleri abartmakla suçluyo çünkü
Prensescik Ranadlbl kuru egzemaya benziyor nemlendirin cildini sürekli bizde çok çektik bundan mustela kullanıyoruz biz