1ciklaomer Marhaba 8 aylik bebegim var kilosu biraz zayif kilo ala bilemesi için nasil mamalar yapmaliyom evde cok kilolu bi bek olsun istemiyorum ama bu ara emmek te istemiyor en azindan ev de hazırladım yemekler doyurucu ve besleyici olsun istiyorum
Balbebe 1ciklaomer canım kahvaltıda genelde pirinç unu veya irmik içine meyve ev yapımı peynir bisküvi haşlanmış yumurta vs karıştırıyorum severek yiyor. Mesela 1 tk irmik 1 çay bardağı su ile pişiriyorum içine elma rendeliyorum peynir biraz 1-2 tane bisküvi. Bazen peynir altı suyu bazen yumurta koyuyorum bazen armut muz böyle çeşitlendiriyorum. Meyveli yoğurt veriyorum sebze yemeği yapıp içine kıyma koyup yoğurtla yediriyorum. Gece yatarken de emzirmeden önce mutlaka yoğurt.
Morfrenk 1ciklaomer 15 gün sonra 8 aylık olucaz 7250 kg. Aslında takmıyorum ama böyle şeyler okuyunca bende bir acaba diyorum üzülüyorum…dişler mahfetti kuzumu
1ciklaomer Morfrenk aynen bizide mahvetti dişler uzuluyorum boyle oluncada acaba benmi bakamiyorum bide goren bu bebek kilosuna gore zayif diyince morelmen çöküyorum