Minikprenses Hanımlar kızımın tırnagını keserken yanlışlıkla etini kıstırdım baş parmagının kızarmış yara gibimsi duruyo nasıl gecirebilirim zeytinyagı sürdüm hafifletmiş baska napabilirim 1 buçuk aylığız vicdan azabından geberiyorum 😢😢
MTkutay Minikprenses biz 2 buçuk ayligiz böyle birşey yaşamamak için henüz daha hiç tırnak kesmedik en korktuğum şey diyebilirim.
NaimeYilmaz Minikprenses Bende üzüldüm ama olcak bunlar 🤷♀️ Daha neler gelcek basımıza kim bilir 🤦🏼♀️
Minikprenses NaimeYilmaz bu kadrcıkta mahvoldum zaten gaz yüzünden üzülüyorum bide bu olunca napcamı sasırdım 😰
NaimeYilmaz Minikprenses Aman annesi yapma biz böle olursak onlar napsn 😊 canı yanmamıstır merak etme benmkı hıc aglamamıstı ondan anlamamıstm ben
bprensimmm canim korkma bisey olmaz geçer bi kac gune bizimde teyzemiz 20 gunlukken yapti o hatayi ama gecti yani sıkıntı yapma😘 ablamda aksamakadar uzuldu vicdan ypti amabsey olmaz😍
Minikprenses MTkutay ama eldiven hos değilki eldveni agzına sokucagına ellerini soksun mecbur kesicen 😢
MTkutay Minikprenses eldiven de hiç kullanmadım ki canım elini ağzına sokması beni rahatsız etmiyor. Motor gelişimi için iyi diye biliyorum. Tırnakları kendi kendine kırılıyor zaten