Defneduru Herkese iyi geceler hanımlar tuvaletteki bu minik sineklerden kurtulmanın yolunu bilen var mı acaba artık her gün 1 kutu çamaşır suyu dökmekten ona para vermekten çok sıkıldım ona o kadar parayı verene kadar yeni tuvalet yaptırırdım o derece 😂😂
kahvekokusuu Defneduru devamli su dökmek gerekiyor benim evdeki alaturka vc kullanilmiyor ama günde 2 kez su dökmezsem heryer sinek doluyor gün icinde su dökersem olmuyor
Mom084 Defneduru yalnız markette falan bulursanız almayın hem koku olmuyor hem çabuk bitiyor kokusu aktarlarda oluyor öyle şeyler oralardan alın annem bana almıştı dolaptan rahat 1 sene koku gitmedi ama ben marketten aldım naftalin demeye binsahit arar 😁🌼
Defneduru Mom084 hemen bi gaz aldım bugün marketten siz söyleyince 😊 pazartesi aktardan alayım hemen peki kokusu çok rahatsız ediyor mu tuvalete girdiğinizde henüz takmadım ben de şimdi misafiri var vs sonuçta rahatsız da etsin istemiyorum
Mom084 Defneduru yani kokuya gelmeleleri lazım olduğu için etkili kokmali öyle aman aman değil tabi markettekiler.cok kokmuyor diye demiştim yinede bı deneyin valla zor bizimde ilk zamanlar vardı benim sürekli banyoda asılı mecbur yilmistim bende 😣
Defneduru Mom084 gitti ama dimi sonuçta umutlanabilirim dimi 😂 artık evi istila edecekler diye korkuyorum
Mom084 Defneduru he he şükür valla şuan yok ilk geldiğimde çöktü ben bu evde 3 senedir varım şükür hiç olmaz 😁
Mom084 Defneduru 🌺🌺🌺😎😎😎😎 börtü böcek temiz koku sevmez inşallah gönlün ferah olsun inşallah sende kurtulursun bı an önce insanın ister istemez canı sıkılır valla