Ertugrulhilal Kızlar 5 yasında yegenim var sürekli idrar kaçırıyo bugun altını değistireyim dedim vajina girişi çok açık ya böyle olan varmı acaba bana ı öyle geldi normal mi herkesde mi öyle daha önce hiç kız çocugu görmedim acaba o yuzden mi idrar kaçırıyo
Ebraryz Ertugrulhilal şahsen ben hatirliyorum ilkokul 1. Sınıfa giderken bile kacirirdim altına yolda tutamaz yapardum uyurken kacirirdim falan bana sorarsanız genetik ben öyle düşünüyorum vajina girişinin açıklığıyla çişin ne alakası var anlayamadım yegeninizin vajinasını incelemeyi bırakın bence hepimizinki bir değil aynı olmak zorunda degil bir sürü vajina cesidi var kız çocuğu görmedim derken ne demek istediniz anlayamadım
Nurkara21 Ertugrulhilal bence bir doktora götürün şüphelendiniz birşeyler varsa ne bileyim çocuğun genel ruh hali nasıl peki mutlumu gerginmi 😂
Ertugrulhilal Ebraryz yaşım 21 oldugu için bnmde oğlum var daha önce hiç kız çocugunun altını değiştrmişlğim olmadıgı için dedm
Ertugrulhilal Ebraryz bebek de dahil yani yanlıs anlasılmasn acaba ondan kaynaklımıdır diye bu bildiğiniz kaçırma değil kakasını bile söylemiyo yeri geldiğinde altına yapıyo
Ertugrulhilal Mom62636362 anneside babasıda çok ilgisiz bnde ilk öyle düşündüm ya gözünde kayma var ona bile doktora götürmüyolar
Mom62636362 Ertugrulhilal Allah Allah, neden yani? Sağlığı ile ilgilenmeyeceklerse neden yapmışlar ki? Sinirlerim gerildi
Mom62636362 Ertugrulhilal Siz götürseniz olmaz mı? Eminim meşgulsünüzdür ama ne bileyim, kötü oldum ya
Ertugrulhilal Mom62636362 4 aylık oglum var bnm ama randevu bulamadım ya bulsam eşimin evde oldugu hafta götrcem