Canan_sezer Merhaba anneler biz 3ay21 günlügüz iki gündür meme istiyor ama memede sürekli cırpınıyor mırıldanıyor gazı yok anlam veremiyorum atak mı bumu acaba delirmek üzereyim bebegim dünden beri memeye geldiğinde deliriyor napıcam ı bilmiyorum sakin olmaya calısıyprum ama öyle bir aglıyorki delirmek üzereyim
Gik123 Canan_sezer canım atakta olabilir nazarda olabilir aynı sıkıntı cekiyorum zorla emziriyorum allah razı olsun kaynanam ne dualar okudu o kadsr cok nazar varmıs ki dua her kapıyı acıyor
_aslan_01 Canan_sezer 2 ay 12 günlüğüz benım oğlumda yapıyor kendı kendıne sınırlenıp aglıyor ben mamada verıyorum bıberonla bununlada mı alakası var dıyorum ama bazende hic yapmıyor memeyı guzel alıyor doymaya yakın yapıyor bende anlam veremeıdm sızde bıberon verıyormusunuz
Gedik-20h Canan_sezer biz de 3 aylık olduk aynı sorunu yaşıyorum sakın olmaaya çalış belki gazı tam çıkmamıştır ya da uykusuz dur
Canan_sezer Kevserplt bizim hiç olmadı memeyi seven cpcuk aslında cok tedirginim meme reddi olırmu diye
Canan_sezer Gik123 ben babası sürekli okuyoruz aslında nazarmı qtakmı bilmiyorum ama coldırmak üzereyim cocuk canavar görmüş gübü deliriyor
Canan_sezer _aslan_01 ben biberon ilk ay kullandım emziremedim sanıp verdim sonra alıştırdım bi şekilde şuanda sadece anne sütü emiyor
Canan_sezer Gedik-20h gazını aldım aslında ama kolik bir bebekten cok gazlıydık napıcamı şaşırdım dünden beri
Minikkalpannesi Canan_sezer nasıl alıştırdın bende ilk bebeğim acemyim hastanede biberon verdim meme aldı 1 ay 11 günlük ve hala tam alışamadı memeye napıcam
Gedik-20h Canan_sezer Rabbim yardımcımız olsun zor bir durum ama meme reddi değildir üzülme bazı dönemlerde olabilir diyorlar burdaki bir çok yazan kişilerin çoğu 🤲🏻🌼
Canan_sezer Gedik-20h inşallah yanlız bir anneyim nasıl baş edilemez bilmiyorum Allah a dua ediyorum yardım etsin diye artık
Canan_sezer Minikkalpannesi 15 gün hastanede yattı o arada biberon verdiler bende gögüs uc hiç yoktu bende almadı hep geri cekiyordu bende akıllılık yaptım önce göğsümü saçma makinası ile sagdım süt gelince de bebegiöe verdim bu şekilde 15 güm sürekli yaptım hem sütüm çoğaldı gögüs ucu da cıktı bebrgimde cok rahat alıştı şimdi cok rahatız 2 gün hariç 😭😭😭
Minikkalpannesi Canan_sezer bende sezaryan oldum emziremefim ilk 3 gün mama verdik hastanede sütüm eve gelince geldi sütüm var şükür meme ucumda var ama almıyor kızım memeyi çok zorlanıyorum zorla ağzına veriyorum memeyi o şekilde emziriyorum 2 aylık olcak ama hala güzel şekilde emmiyor
Ballii Canan_sezer Gazi olabilir,biberon veriyorsanız memede hızlı gelmediği için sinirleniyor olabilir, süt gelmediği için yapıyor olabilir. Benim oğlum mama+meme verdiğim zamanlar bu şekildeydi. Süt hızlı gelmediği için sinirleniyordu
Mlk123 Gazı vardır. Bebeğin gazı varsa meme ememiyor malesef. Kendini geri iter, ağlar, memeyi tutmaz. O tür durumda zorlamayın , kaldırın sırtını sıvazlayın gazını çıkarın tekrar emzirmeye çalışın. Bende de öyle oluyordu
Canan_sezer Mlk123 öyle yapım deniyim dünden beri yeniyor cpcuk ac deliricem biberon hic vermedim onuda almıyor