cekoslavakporseleni Prensesinannesii hamilelikte regl mümkün değil canım, var olan kanamalar eğer ilk haftalarsa yerleşme kanaması olabiliyor ya da düşük göstergesi de olabilir. Sonraki haftalarda ise kanama çok daha riskli oluyor. Hamileliğim kanamalı geçti, 9 ay yattım diyebilirim. Kan normal değil maalesef.
Tuba Prensesinannesii Kayınvalidem ilk 4 ay adet görmüş fakat her kan geldiğinde doktora gidip muayene olmak gerekir her şey yolunda mı diye
AgentMom Prensesinannesii arkadaşım 9 ay boyunca oldu. O yüzden hamileliğini 4-5. Ayında karnı büyüyünce anladı
Blackcloud Her kanama regl kanaması olmayabiliyor canım, bir muayene ol mutlaka bebeğinle ilgili sıkıntı olup olmadığını öğrenirsin, düşükte yapıyor olabilirsin dikkat et ihmal etme derim.
Deniz92 cekoslavakporseleni hamileyken adet oldum diyen var forumda denk gelmiştim. Üstüne görme diyorlar hatta. Bende anlamadım.
Blackcloud cekoslavakporseleni Hamileyken regl gören oluyor ve regl olduğu için hamile olduğunu anlamayanda oluyor.
cekoslavakporseleni Deniz92 işte o üstüne görme denilen şey adet değil ki aslında yerleşme kanaması, hemen hemen adet dönemine denk gelen az miktarlı kanama. Kiminde çok da olabiliyor. Kan gelince ben hamilelikte adet gördüm diyorlar. O zaman ben 9 ay boyunca adet gördüm😂🤷🏻♀️
Mircet Prensesinannesii komşum hamileliğinin sonuna kadar oldu😂 kilolu bir bayan 6.ayında şoklar içerisinde öğrendi😂 büyük oğlu askere gidecek yaştaydı
Mircet Deniz92 ne kusma ne bulantı😂 zaten kiloluydu yani hiç kimsenin aklının ucundan geçmemişti bide yaşıda var 😂
canoglum_ Prensesinannesii benim yakın akrabam 7 ay normal adet gordu hamile olduğunu 7 aylık anladı inanmasi zor ama olabiliyor
Deniz92 canoglum_ ilginç ya bana doktorum canlı kırmızı renkli kanaman olursa bana ulaş hemen demişti hamileyken
antropologanne Prensesinannesii Ekstrem bir durum olsada, olabiliyor bazen. Yakın bir tanıdığım 3. Ayın sonunda adeti cok uzayınca doktora gitmiş ve öĝrenmiş hamile olduĝunu. Hatta diĝer ayda olmuş.