masalgzde Kızlar 38 günlük bebeğim var normalde gece 2 saatte bir Uyanırdı en geç 3 saat olurdu dün banyo yaptık sabah akşam 6 dan 11 e kadar uyumadı uyuduktan sonra da bi 2 buçukta kalktı 45 dakika emdi sonra 7 de kalktı sizce de fazla değil mi? Ama acıkınca zaten ortalığı yıkar gibi ağlıyor yani niye böyle oldu yani bu kadar saat uyuması acıkmaması normal mi?
Humus masalgzde benim bebegim bes aylik. Bu zamana kadar o uyanmasa bile ben saat kurup emzirdim. Sizinki daha kucuk ben olsam emzirirdim. Bazilari uykusunu bolmeyin diolar ama sizin daha bebeginiz kucuk. 2 saatte bir emzirebilirsiniz.
masalgzde Humus doktor acıkınca uyanır dedi öyle de oluyor yeri geliyor 1 saatte uyanıyor yeri geliyor 3 ama bu gece böyle baya uyudu yine kendi uyandı 4 saati geçince bende şaşırdım ya
masalgzde Deletedmom412 aynen sarılık riski geçti şükür 🙏 kendi uyanıyor diye bende doktor tavsiyesi ile kaldırmamaya başladım uykusunu bölme artık acıkınca uyanır dedi öyle de oluyor ama bu gece bu kadar uzun olunca şaşırdım 🤔
Humus masalgzde banada oyle demislerdi ama bazen emmedigi donemler oluyor uyanikken. Meme reddi. Bende uyurkende weriyorum 🤭
masalgzde Humus maşallah güzel emiyor hatta silikon göğüs ucu kullandım sağıp biberonla verdim ama şuan güzel emiyor alıştı alabiliyor ağzına maşallah