alpin-annesi Kızlar selam ucu görünen diş kaç gün sonra tamamen çıkar ? Oğluşumun dişini bu gün ucundan gördük çok merak ediyorum ne zaman tam gelecek diye 🙈🥰 https://ibb.co/Kyjdnm3
Aslmra80 alpin-annesi aaa çok güzel yarılmış diş 1 hafta ya tam anlamıyla ucu çıkar hayırlı olsun canım
Eylldga alpin-annesi merhaba kaç aylık bebeğiniz birde acaba çok ağlıyormuydu ? Kızım resmen ağlayarak çığlık atarak birşeylri ısırıyor valla dayanamıyorum onu öyle görmeye çok mız mız ama diş eti gayrt normal. Acaba başka bir sebepten mi böyle yapıyor diyorum.
ikibebekli_anne yarın biraz daha çıkar, hergun daha fazla çıkar, diğeri de oba eşlik eder, sonra üst dişler 🤣 yaşasın uykusuz günler 2 yaşına kadar devamke , karanfil yağı faydaliymis kardeşim ağrıyı dindiriyormus , huysuz olursa onu sür , allah yardımcın olsun
alpin-annesi ikibebekli_anne ayyyy 🙈💃 huni takıp gezesim var şu 2 3 günüdür zaten 🤪 hahah vallahi şaka bi yana çok zormuş ben bu kadar beklemiyordum 🙈 Allah canlarını sağ etsin çok teşekkür ederim 🥰
Nuryalcndag ikibebekli_anne gerçekten içimden ne geçiyorsa yazmışsınız,sıraya bir anlatmaya başlasam roman olur siz gene 2 yaş diye iyi demişsiniz artırıyorum 2.5 yaş son büyük azilar çıkıyor ondan sonra Allah tarafından diş eklenmezse kurtulma partisi yapıcam kendime sözüm bence dişi çıktı diye değil dişler bitti diye parti yapılmalı,çekenler dert anaları beni anlar,yani bir kere çıkmaya başlasın illet gibi yapışıyor ve hepsi bitene kadar asla rahat vermiyor ömrüm dişten kısaldı 😅😅
alpin-annesi Eylldga evettt çok durduk yere bağırıyor ağılıyor Saçlarını çekiyor çok huzursuz huysuz. Düzenli uykusu vardı gece 1 kere uyanırdı 2 gündür gece boyu ayağımdan inmiyor 10 ay 22 günlük oğlum biraz geç çıkarttık biz 🙈 darısı size inşallah sağlıkla 🥰🙏🏼
alpin-annesi Oykmmkrkn inşallah sağlam olur 🙈 ben de artık umudumu yitirmiştim 20 ay 21 günde geldi diş 🙈 bu aylarda 4 5 dişi olan bebişler var bakıp bakıp üzülüyordum 😊
ikibebekli_anne Nuryalcndag ha valla al benden de o kadar kardeş 🤣 bitse de kurtulsak sağ Salim 🤲 allah kurtarsın
alpin-annesi Nuryalcndag salyamız olmadı denecek kadar az oldu bi de ateşlenmedi kehribardan mıdır bilmem 🤷🏻♀️😊