Zeyk Kızlar aptamil veriyoruz mama ve gazı cok olmaya basladı ve ben etrafta aptamilin gerçekten iyi olmadıgını duydum var mı kullanıp memnun kalan ? Ya da gaz normal mi ?
Kontakay Zeyk bizde o yüzden bıraktık smilac ve goat gold isimli mamaları denedik ama bebeğim hiç birini sevmedi aptamil içen bebeklerde mama değişimi zor
Derinsuveannesi Bende Aptamil kullanıyorum canım bizdede gaz sancıları arttı ve kaka yapamama sorunu oluştu ilk günler çok iyiydi sanırım mamayı artirinca bu sorunla karşılaştım 40 günlük bebeğim 60-90 CC vermiyorum 90 çok nadir veriyorum hatta bir ay olan çocuklara 90 verilmesi gerekiyormuş valla doktor Aptamil kullanmamızı söyledi büyük ihtimalle degistircez cnm
DerenGrkemYetiker Zeyk doğduğu günün ertesinden beri sadece aptamil kullanıyoruz. Her bebek kadar gazlı oldu oğlum zamanında şimdi 3 aylığız ve kilo alımımız akranlarımızın önünde.
Geceumut Zeyk aptamil mağduru ben varim 🤣 dr yazdım değiştire bilirsin dedi hipp önermiş ama siz bilirsiniz demiş karar veremedim hangisi iyi gelir gaz içşn 🤦🏼♀️
Caspiumare Zeyk bebekten bebeğe değişiyor. Ben ilk 40 gün günde bir sefer verdim. Hiç bir sorun yaşamadım ne gaz ne kabızlık. Ama dediğim gibi her Bebek bünyesi farklı kimine yarayan kimine ters tepiyor
Mavim Zeyk aptamil comformil kullanıyorum ayrıca emziriyorum. Conformil gaz yapmıyor. İlk ay 1000gr ikinci ay 1400 gr aldı bebeğim. Şimdi 2 aylık 6400 gr bebeğim
Kubra34 Hipp markasının kilo aldırma durumu nasıl?Mama ilk defa kullanmaya başladım 2aylık bebeğim takviye yapma amaçlı