Ceozip 4mevsim_1esila kızım 13 aylık. 11.aya kadar omlet vs. Ayrı ayrı yerdi sonra bıraktı yemeyi. Bende sabahları ne bulursam karıştırıp veriyorum. Peynir bebe bisküvisi haşlanmış yumurta ceviz muz avakado pekmez genellikle. Kilo almasında etkili olduğunu düşünüyorum. Bir de un çorbası da kilo almada etkili. Un çorbası yapabilirsiniz haftada bir yada iki kere.
Caglaaaa Yatırmadan gece maması yapım onlar aldırıyor . yoğurt, muz, ceviz , bal, pekmez koyun yedirin kaç aylık buarada 1 yaş sonrası için bu tarif
leynanin_pembemantosuu 4mevsim_1esila oğluma şehriyeli naneli kemik suyundan pirinç unu çorbası yapıyorum bayılıyor pqtates kavurması yapıyorum kıymalı şahriye çorbası yapıyorum şahsen bunların kilo aldırdığını düşünüyorum çorbalarında içine mutlaka sebzeli kızarmış bebek ekmeği ekliyorum
Sibell777 Almazz anne sütü vermeniz ne güzel bence ama devam sütü de veriyorsanız tabkide doktorunuz daha iyi bilir ama benim naçizane tavsiyem acıkmasını beklemeyin verin yani iştahı kabarsın ki biraz erken acıksın kilo alabilsin bu zamanlar aldırabilmemiz biraz önemli çünkü emeklediğinde ve yürümeye başladığında zaten gidicek o sebepten çokta zayıf kalsın istemem hani naçizane tavsiyem tabi en iyisni doktorunuz bilir
Ceozip 4mevsim_1esila atsanız tabi olur ama ben atmıyorum çünkü şehriyeleri çıkarıyor :) un zaten başlı başına da tutar yani