Kubra_kckr İyi akşamlar kızlar bnm bebegim 4 aylık ve kakasını bazen 2 günde bazen 3 4 günde bir yapıyor bazende günde 2 3 kakalı bez cıkarttıgı oluyor sebebi nedir acaba
Brsnysr Kubra_kckr Dr muz bize 10 güne kadar normal yeterki sert taş gibi olmasın dedi bazı bebekler biriktirirmis kızım 3.5 aylık 3-4 günde bir yapiyor
Mahbuss Kubra_kckr benim kızım 40 i çıktığından beri haftada bir bazen 8 9 günüde buluyor Anne sütü aldığı için doktor normal diyor ama bende kafaya çok takıyorum bu durumu malesef 😔🤦
Emir_karan Kubra_kckr ishal olmuştur canm rengi nasıl yeşil değilse korkma .karnına bez ütüle koy ayaklarını sıcak tut
Brsnysr Kubra_kckr Dün arkadasim getir bı yagliyalim karnını dedi masaj yaptı ayaklarını vs oynattı kızım 3 gündür yapmiodu rahatladı çok şükür
Mevakemaleyna Kubra_kckr yalancı kabizlikmis intermetten baktim benimkide ayni 34 gunluk 3 gundur kaka yok bekliom baktim pazartesiye kadar yapmadı dr gidecem
Kubra_kckr Brsnysr bnde yapıyorum karnına masaj yaptım ayaklatını oynattım annem zeytin yagı vermemi söyledi karnını yumuşatır diye
Brsnysr Kubra_kckr bende yapıyordum ama yağlama dan öğrenmiş oldum zeytinyağı bende veriyorum ama hafif kızarıklık gördüm bezi açınca annem verme dedi bizim ki arı zeytinyağı fabrika değil ondan mı bilemedim
Muzaffer Benimki de 10 buçuk aylık 6 gündür yapmıyor ama kabız şuanda popişinde çatlak varmış 😔ilaç krem falan kullanıyoruz ama çok kötü oluyor çocuk yaparken biriktiriyor haliyle acıdığı için öyle olunca da sert yapıyor 😔