BuketMina Sevgili anneler, Kızım bugün verem aşısı oldu. Aşıda hiç ağlamadı ama bu akşam çok huzursuz hep ağlıyor. Normalde çok uysal bir bebek . Verem aşısından sonra bebeğiniz nasıldı. Birde elini gözüne sokmuş bugün gözünden hep yaş geliyor 😞
Seden BuketMina kolu aciyor olabilir ki cok normal cunku deri altına enjekte edilen bi asi verem. Şişme, kizarma hatta akinti bile olabilir hepsi cok normal bu arada şimdiden bilginiz olsun. Gözüyle ilgili yanlis bilgi vermek istemem bi bilgim yok ama önemli bisey değildir muhtemelen gözüyle oynamasina izin vermeyin biraz bakalim durcak mi yaş.
Mavilimonn BuketMina aşı yeri ağrı yapıyor olabilir oğlum 2 buçuk gün huzursuz ve huysuzdu ilk gün uzun uzun uyudu bolca emzirdim ince giydirdim gecede uykusunda sayıklar gibi sesler çıkardı hep ikinci gün gece sayıklaması yoktu ama ateşi bir iniyor bir çıkıyordu her zamankinden daha sakin ses tonuyla sürekli konuştum her kucak istediğinde emmek istediğinde verdim öyle atlattık
oglumveannesi BuketMina Merhabalar, biz de dün yaptırdık, aynı şekilde eve geldikten sonra çok şiddetli ağladı , ateşi yoktu. Sağlık ocağını aradım, doktor çay kaşığıyla parol/calpol verebileceğimi söyledi . Siz yine de doktora danışıp hareket edin.
Khrmnn BuketMina gogsune yatır onu sakinleştirmeye çalış onunla konuş . Kolunu acitmamaya dikkat et . Sırtına masaj yap öyle uyur. Benimkide huyszudu iki gün yakamdan düşmedi emzirdim evin içinde gezdirdim göğsümde uyudu saatlerce kalkmadim uyurken masaj yaptım rahatladı . Simdi daha iyi şükür
BuketMina Sevdamavi oglumveannesi askanne10 Khrmnn Seden Mavilimonn Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Yorumlarınız benim için çok kıymetli. 🙏🏼 Calpol verdim mışıl mışıl uyuyor yavrum. Gözünüde ılık suyla sildim şuan için iyi durumda ♥️
oglumveannesi oglumveannesi bir de bacaklarında şişlik olmuş kızarmış , sanırım orada ağrı olduğu için çığlık çığlığa ağladı bebeğim, pamuğa kolonya döküp sildim, şişliği indi ve sakinleşti, siz de o şekilde pansuman yapabilirsiniz aşı bölgelerine.
Sevdamavi BuketMina biz yaptırdık ama kuzum aglamadı aşı kolu agrıyor olabilir merak etme geçer sabaha
askanne10 En çok o aşı ateş yaptı sirkeli su ateş düşürücü bant ve calpol şurup dört saatte verdim çay kaşığı ile