KahramanAnne Kızlar travel sistem bir bebek arabamız var ama çok hantal asla tek başımayken açıp kapatamıyorum. Baston bebek arabası almayı düşünüyorum rahat bir şey olsun kendim rahatça açıp kapatabileyim. Öneriniz var mı?
KahramanAnne Deletedmom0099 bende dün baktım biri uygun biri daha pahalıydı ama benim için en önemli olan rahat kapanıp açılması. Sizdeki rahat açılıp kapanıyor mu yalnızken açıp kapatabilirmiyim?
eylulmin Deletedmom0099 hafif mi peki bu araba? Ben de arıyorum da. Kendi arabam 9 kilo civarı. Kızım 10 kilo. Asansör yok ve üçüncü kat. Her dışarı çıkışımda Seyit Onbaşı gibi sırtlanıyorum ikisini de. 🥲
Deletedmom0099 KahramanAnne evet altta demir var ayağınızla kendinize çekerek kapatabiliyosunuz tek hamlede
KahramanAnne Deletedmom0099 hangi rengini aldınız acaba kırmızı rengi hoşuma gitti oğlum için almayı düşünüyorum da
Deletedmom0099 eylulmin 5. katta oturuyorum kızım 9 kilo hem arabayı hem bebeği çıkarabiliyorum 5 kilo falandır sanırım
KahramanAnne Deletedmom0099 bizim zaten siyah var o yüzden farklı olsun istedim pembeye dönük bir kırmızı değil dimi erkek bebekse sırıtmaz yani ☺️
KahramanAnne Bernagktas iki tane var biri 550 diğeri 399 siz hangisini almıştınız ☺️ İki renk olanı mı tek renk gri olanımı☺️
KahramanAnne Bernagktas kullanımı nasıl ve en önemlisi açılıp kapatmak kolay mı çünkü sırf bunun için alıyorum bebek arabamız var ama travel sistem kapatması açması çok zor
KahramanAnne ______ o biraz bütçemizi aşıyor Yani zaten bebek arabası var bu ikinci olacak o yüzden o kadar pahalı istemiyoruz ☺️
______ KahramanAnne yani haklısınız çok uzun süre kullanılmıyor uygun fiyatlı olarak arkadaşım baby hope baston almıştı baya memnun kaldı 4 yaşında oğluna kullandı