Btlalp Arkadaşlar merhaba öncelikle kendim grib oldum benden bebeğime eşime geçti aile boyu bir hastalık atlattık çok şükür lakin bebeğim 3 ay 24 günlük de hala hırıltı var geçmedi ilk başta boğazda balgam var dedi doktorumuz prospan şirin verdi öksürük yapar atar dedi ama hiç ile yaramadı kontrole gittik cigerlere ilerlemiş antibiyotik verdi 10 gün kullandım şükür doktor iyi cigerler toparlanmış dedi iştahsız doktor normal dedi ama hırıltı hala var ve hırıltılı yüzünden bebeğim ne emiyor ne mama yiyor yok sizler ne yaptınız hırıltı olduğu zaman
ayseazra Btlalp bizimde aynı olmuştu boğazındaki balgamı atması için sürekli burnunu serum fizyolojik ile açmamızın gerekli olduğunu söyledi doktorumuz işede yaradı biz o şekilde attık balgamı
Makbuss Btlalp benim kizimda yeni atlatti Allah acil şifalar versin hepsine ama doktorumuz tam atlatmasi 2.haftayi gecer dedi sürekli burnunu temizle hafif başını yastığa yüksek koy insallah çabuk atlatir geçmiş olsun canım
Deletedmom115 Btlalp Benim oğlumda doğduğundan beri vardı tahlilleri filmleri temiz çıktı zamanla geçer dedi geçti çok şükür 6. Ayda falan
Btlalp Teşekkür ederim hepinize bende temizliyorum sürekli ama inşallah geçer allah evlatlarımıza sağlık versin