Berfinnn Merhaba güzel annelerim size bir sorum olacak ; oğlum 9 ay 18 günlük günde kaç defa mama vermem lazım ve kaç cc ? Şimdiden teşekkür ederim 🌻🥰
masalcik Berfinnn Ben 1 yaşa kadar anne sütü veya formül sütün günde 500 cc verilmesi gerektiğini okudum ama 500 ü her zaman tamamlayamayabiliyoruz yine de 400 ü bulmasına dikkat ediyorum kendi sütümü veriyorum ben sagarak.biz de 9 ay 18 günlüğüz
Deletedmom0099 ben 9. aydan beri sadece gece ve sabah ilk öğün olarak veriyorum gündüz ek gıda alıyor
Berfinnn Deletedmom0099 benim oğlumun reflüsü var herşeye kusuyor ve ek gıdayı pek severek yemiyoruz o yüzden ben mamayı 4 defa veriyorum 150 cc olarak acaba çok mu veriyorum diye düşündüm ama vermeyincede bezini doldurmuyor adam akıllı 😇
Berfinnn masalcik canim benim oğlanın reflüsü var ek gıdayı yiyince hemen kusuyor bende mecbur mamayla takviye ediyorum günde 4 defa 150 cc normal mi sence
Ozlem_likce Berfinnn Reflü ne zaman geçiyor Allah aşkına şuan 2 aylık bebeğim böyle büyüyünce de devam mı ediyor 🥵
Berfinnn Ozlem_likce valla canım içini kararatmak gibi olmasın ama oğlum 10 aylık olacak ama hala kusuyor tabiki her bebek aynı değildir bir tutamayız 🌻
Berfinnn Ozlem_likce benim koltuklar halılar hep kusmuk valla bazen üstüme kusar baştan aşağı 😂 bi ara boynumdan içime akmıştı çok hoşuma gitmişti 😂
Berfinnn ikizbabymom zaten öyle olması gerekiyor doktorlar da öyle söylüyor bebekler için öncelik anne sütü veya devam sütü 😇
Berfinnn masalcik yani içinde birakmayana kadar kusuyor maalesef ha mamayıda kusuyor ama binde bir de olsa mama yerken kusmadigi da var hatta bazen az az kusar öyle diyim