Nesibe92 Kizlar oğlum 1 ay 2 günlük ama bazen gazdan cok kivraniyor gece hic uyuyamiyor arastirdim Nurse Harveys gaz giderici damla iyiymis sanirim kullanan varmi aranizda
Zelisblt Nesibe92 bu damla hakkında bilgim yok canım, bi kaç damla kullandım hiç faydasını görmedim rezene çayı veriyordum kendimde bol bol içiyordum çok faydasını gördüm
Songulklcc Nesibe92 sab simplex ben oğluma kullandım gerçekten çok güzel sırtını okşa bir defa hemen çıkarıyor gazını
Batucan Nesibe92 ben şurubunu kullandim bitkisel şurubunu kullanmalisin 1 hafta sonra ortadan kaldiriyo bütün gazi ama bi 3 ay düzenli kullan
Dilaradgn 1 ay 8 günlüğüz nurse harveysin colex olanı var bende ama onu kullanınca karnı daha çok ağrıdı sab simlexte rahat ettim günde 4 defa 15 damla verebiliyorum
Annepandaa Nesibe92 bize dr günde 3 kere 8 damla dedi ama bana fazla geldi. Ben sabah akşam 8 damla veriyorum yetiyor.
Yapiii Benimde bebeğim 1 ay 2 günlük aynı sorun bizde de vardı. Aktardan acı elma yağı alıp topuğuna 1 damlayla masaj yapıp çorap giydirdim çok iyi gaz çıkarıyo. araştırabilirsin iyi geliyo 🙏🏼🧿