Minikkiz Dun kirkim cikti. Ama sari kanamadan snra tekrar kirmizi kanamam var. Benim gibi olanlar bana bilgi verebilir mi. Neden boyle oluyor. Endiselenmelimiyim
KevserKaan Minikkiz 40 başı derler ona canım. 40 çıkınca adet oluyo bazı kadınlar misal ben 😊 endişelenme adet oluyosun biraz uzun sürebilir ve fazla kanama olabilir gayet normal 9ayin acısı cikiyomus 😂 sonrası ne zaman olunur bilinmez bedenimize kalmış artık
gulsnmstf Minikkiz valla cnm benm arkadas 4 ay oldu dgum yapalı hala kanaması varmıs doktor bı sene mı 6 ay mı ne normal demıs
Minikkiz zeynepduha ilk başta kanamam sariya döndü. Sonra tekrar kirmizi oldu. Sonra tekrar sari oldu. Ve simdi yine kirmizi kanama gordum. Tuhaf gibii 🤔
Minikkiz gulsnmstf ama internetten en fazla 40.50 gunden sonrasinda sorun vardir yaziyordu. Bende bilemedim. Doktora gitmelimiyim 😐
KevserKaan Minikkiz benim kırk çıkmadan ve çıktıktan sonrada sarı geliyordu sonra adet oldum aşırı kanamam oldu 10 gün sürdü ve kesilip sarı kırmızı sarı kırmızı şeklinde gelmedi normal adet 🤷🏻♀️ bilemedim