Didarr Yengecanne_ ben biberonda veriyorum ama biberon dişlere iyi değilmiş diye duydum doğru mu acaba
Yengecanne_ Didarr ben duymadım hiç biberonu ısırabilir belki 😅ama hepsinde de emerek çekiyor alıştırma bardağında da emiyor
masalcik Didarr 30 ve 100 arası dedi bize doktorumuz 6 aylıkken.sonraki aylarda istediği kadar verebilirsin dedi
Batucan Yengecanne_ ewet herseyi denedik kaynanam görümcem annem herkez denedi su vermeyi cay kasigiyla yemek arasi çaktirmadan agzina veriyorum onu bile anliyo agzini kapatiyo
Yengecanne_ Batucan gerçekten suyu sevmeyen bebeği de ilk defa duydum.Üzüldüm gerçekten belki yaz geldikçe içer
Batucan Didarr sütüme baktik ne sivi ne kati su gibi deyil ayni market sütleri gibi tatli ve yapi yapis gibi
Batucan Yengecanne_ hava cok sicak die karpuz kavun aldik koyduk eline soguk islak sulu die tutmadi biraz sicak yapip verdim yok bacim cektiriyo cekiyoz doktor zorla ver dio icmiyo ne yapabilirim bilmiyorum
Alanbebek Didarr benım bebegım suyu ıcerken genzıne kacıyor alıstırma bardagıylamı verıyosunuz suyu acaba ben içiremiyorum dogru düzgün 😑
Duygu-Y 6ay 14 günlük bebeğim ne kadar isterse o kadar veriyorum. Karnını doyurduktan sonra bazende gün içinde yaşadığını hissettiğimde
151020 Didarr içiyorsa ver demekki istiyor vücudu doyuyor yemek üzerine içiyorsa sıkıntı yok sen ver normale 100 200 ml arası bir yaşına kadar olur sıkıntı yok sen 3 saatte bir teklif et suyu ne kadr istiyorsa içsin kuzuş