Uraz58 İlla uzun kollumu giydirmek gerekiyor? Biz şuan 3,5 aylıgız. Hergün yıkıyorum sonrasında uzun kollu ve ince penye giydiriyorum bi türlü tşörte geçemedim nasıl olcak😀
leynanin_pembemantosuu Uraz58 duş sonrası için bence en azından hazirana kadar tişörte geçmeyin derim 8 ay 20 günlük oğluma ben yeni yeni tişört giydirmeye başladım havalar sıcak ama bize bile duş sonrası bi titreme geliyor ki onlar daha minnacık
Bayezidin_annesi Uraz58 bizde 3.5 ayligiz bayadir kisa kollu giyiyoruz 2 3 gundur artik icine citcitli badide giydirmiyorum benim oglumda banyoyu cok seviyor bende yikiyorum hergun ama uzun kollu giydirmiyorum vala cok soguk olursa giydiriyorum bide sevmiyor oglum giyinmeyi sicagi
Girlpower Uraz58 hava iyiyse banyo sonrası askılı body giydiriyorum banyo yapmadığı zaman da öyle giydiriyorum zaten😂
Medusafer Uraz58 kizim 1 aydır yazlık kıyafetler giyiyor gece de hergun uyku öncesi banyo yapıyor ve kısa kollu ince pijamayla yatiyor uzerini de ortmuyoruz 10 aylık hiçbir zaman sıcağa alıştırmadim kışın bile asla iki kat giydirmedim bence siz de öyle alıştırın çok rahat edersiniz bebekler gerçekten sıcağı sevmiyor