Derin3434 Arkadaşlar baya kaldı benim vitaminlerim hamilelikten, şimdi emziriyorum kullanabilir miyim? Enerjim yok malum yorgunluk
[silindi] Derin3434 Ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi almıştım aralıksız hala kullanıyorum.Doğum yaptığım zaman doktoruma sormuştum devam edeyim mi diye o da devam edebileceğimi söylemişti.Uzun bir süredir ben devam ediyorum.
Mtug05 Derin3434 doktorum, emzirdiğin sürece regenesiz max ve dvit kullanmamı söyledi hatta demir ilacına da devam ediyorum
BarlasMomm Derin3434 ben bütün vitaminlerime devam ediyorum doktorum emzirdigin sure boyunca devam dedi. Kilo da yapmadi aksine kilo veriyorum
Omerasafsmom Hamilelikte kullandım doğumdan sonra da devam ettim. Çevremde kullanan bir kaç kişi daha var ama isterseniz yine de bir doktorunuza danışın. Takviye zaten ilaç değil zararı olacağını düşünmüyorum. Kendimizi toparlamamıza yardımcı oluyor 👍🏻
masalcik Derin3434 Ay ben çok kilo aldım ama haptan olabileceği aklıma gelmedi kilo yapıyor muymus ki ben de yaklaşık 5 aydır kullanıyorum