Busraaaarsn Merhaba anneler oğlum 21 aylık, canı çok yanıp ağladığında sesi kesiliyor sadece ağzını açıyor bağırıyor gibi ama ses yok 10 15 saniye sürüyor ama çok korkuyorum bisey olacak diye bu durumu yaşayan var mı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Emir_karan Busraaaarsn benm oğlan öyle oluyor canm ılık su içir çok ağlatmaamyaaa çalış .yerine geliyor sonra
Gizemhzl Emir_karan Busraaaarsn nefes gidiyorsa tam burnuna kendi nefesinizi 3 5 saniye üfleyip bırakın. Katılma nöbeti gibi bahsettginşz durum bebek aglarken sesi gider nefes almaz morarır. Hemen burnuna üfleyip bırakın sıcrayarak nefes akcaktır bunun baska caresi yok. Umarım bebegi böyle olan anneler yorumumu görür klinikte böyle müdahale ediyoruz Fun
Busraaaarsn Busragokceberra evet biliyorum ama işte endişe etmeden edemiyorum ömrümden ömür gidiyor 😊
Fun Gizemhzl evet bunu yapıyorum yoksa imkanı yok uzuyo o süre ve daha panik oluyorum. Tabi üflediğim gibi nefes aldığı için daha çok ağlıyo ama anında normale dönüp gülüp devam ediyo. 🤷🏻♀️
Duyulurum Gizemhzl Busraaaarsn minik bir not üflemek yerine elinizle hava yapabilirsiniz dışarda maskeli olduğunuzda vs
Busraaaarsn Gizemhzl çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Peki bu durum olumsuz bi sonuç doğurur mu o şekilde uzun süre nefessiz kalması
Fun Busraaaarsn evet daha 1 saat önce yaşadım saniyelik panik oluyorum çünkü ağzı açık öyle 7 8 saniye kalıyo deliriyorum ağlasın ama tıkanmasın istiyorum. Bence geçici bi durum ya büyüdükçe yapmazlar gibi geliyo bazen inatları tutuyo
Gizemhzl Fun nefessiz kalmasından iyidie nefes alarak cigerlerini doldura doldura aglasın korkmayın gececektir ama yşnede bir cocuk kardiyoloğuna gösterin masum delikler var pekcok cocukta görülen. Öyle bir tablo olabilir.
Hilalrkmn Busraaaarsn bizdede bazen oluyr ve bn agzina ufluyrm kndine gliyor cnm snde oyle yp bsy olmz ins
Darlingmom Busraaaarsn benim oğlumda canı yandığında öyle oluyor hemen burnuna üflüyorum kendine geliyor.
Gizemhzl Busraaaarsn tabiki üfleyetek nefesin gelmesin saglayın ama genellikle patolojik degildir ve kısa sürelidir. Azönce bir bayana da söyledim bir fırsatta cocuk kardiyoya görünmeniz tedbir amaclı iyi olcaktır