Momys_-girl Merhaba anneler. 28 günlük bebeğim var ve uyurken hep sıçrıyor acaba neden? Sizin bebeklerini de de var mı boyle bir durum
AsyaninAnnesiiii Momys_-girl zamanla düzeliyor. Hâlâ anne karnında hissi vardır orda ani hareketler yaptığı için zamanla sıçraması geçer. Alışma sürecinde kuzucuk şuan. Benim kızımda belli bi süre sicradi geçti sonra 💕
Ygmrclk Momys_-girl 6 aylık oldu oğlum bizde de aynı sorun var ufacık sese sıçrıyor nasıl geçer bilmiyorum 🙄
Momys_-girl Renesmee internette de bebekler aç olunca irkilşr diyor 🤔 umarım oyle değildir besleyip uyutuyorum ama sütüm yetiyordu inş
Renesmee Momys_-girl aç olsa uyanır diye düşünüyorum 💭 tartı alımı çişli kakalı bez sayısı iyiyse göbüşüne dokunduğunuzda şiş gibiyse hıçkırıyorsa vs doyuyordur az çok anlarsınız zaten ☺️
Momys_-girl Renesmee yok iyi şükür doydugunu düşünüyorum ama hala sol gögsüm de süt yok sağ ile idare ediyoruz ilerleyen zaman da yetmiyecek malesef 🙊
AsyaninAnnesiiii Momys_-girl kızımda öyleydi. Büyüdükçe geçti. Biraz kötü oluyor hem bebek korkuyor hemde uykusu bölünüyor dua okuyun arada , rahatlar biraz daha 💕
Cnrsrbst Momys_-girl kundak yapın, bacaklarını değil ama kollarını. Ben öyle yapıyorum kendini uyandırmıyor böylelikle.
Adigee Momys_-girl moro refleksi o annesi 4-6 ay civari geciyor eger gecene kadar bebeginj uykularindan uyandirmasini istemiyorsan yarim kundak yapabilirsin
covirgin Momys_-girl normal bi durum biraz büyüyene kadar kundaklasaniz hem irkilip korkmaz hemde daha fazla uyur uykusunu alir