Zehranisa Kizlar yigenim 30 haftalik dogdu 1.5kg dogdu iyiydi simdiye kdr ama solunum sıkıntısı olmuş böyle bebeği olup sagligikla hastaneden cikan varmi ailecek mahvolduk ne olur umut verici biseyler soyleyin
Durusu5 Zehranisa daha erken doğup bile hayata tutunan bir sürü yavru var. Siz ona güvenin kazanacak çünkü onlar çok güçlü 🤗🤗
Premature_annesii Zehranisa erken doğan bebeklerde oluyor. Ciğer geliştirici vurulduysa çabuk toparlar. Benim oğlum 31 haftalık doğdu. Şuan 3.5 aylık
Seyyidenur 32 haftalık doğum yaptım ciğer geliştirici yapıldı 22 gün küvezde kaldı ama içinizi ferah tutun toparlanır çıkar bol dua edin 🤲🏻😌
Melek-3434 Zehranisa canım Allah bağışlasın korkmayın bebeğim 34 haftalık doğmasına rağmen solunum sıkınıtısı vardı küvözde kaldı sizin yeğeninizinde solunum sıkıntısı olması çok normal küçük doğdular zamanla kendi başına nefes alacaktır inşallah sabredin dua edin🌺🤲
Sutkokulu Zehranisa bende 30 haftalık doğurdum canım 1.500 kg 10 gün entübe oldu bebeğim 40 gün küvezde kaldı şuan evimde çok şükür
Meryem6 Zehranisa Rabbim ya şafi ismiyle şifa versin 700 gr.dogan bebekler var nice insanlar var icinizi ferah tutun Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏽♥️