Narin9 4 ay 25 günlük oğlum var oğlak burcu😊 Oğlak burcu için çok inatçı fena oluyor diyenler oldu bakalım zamanla göreceğiz artık. Sizin bebeklerinizin/çocuklarınızın burcu ne?
eceunverkanra Narin9 Benim oğlum da terazi burcu hayatimda cok terazi tanidigim olmamisti onunla kesfedicem insallah🥰
Narin9 eceunverkanra inşallah cnm benimde hiç oğlak tanıdığım olmadı varsa da bilmiyorum 😃bakalım bizi neler bekliyor
Narin9 NukleerBaslikliKiz inadını yesinler 😘oğlak Burcu içinde öyle diyorlar ama çokta inanmıyorum aslında böyle şeylere
Narin9 Mom0911 iyi ve kötü huyları ne canım çok inatçı yaramaz diyorlar ama bilmiyorum artık bebekten bebeğe değişiyordur bence
Hllnazalaz Narin9 kızım yay burcu kendi ne isterse o 6 aylık olmasına rağmen büyünce düşünemiyorum 🤦♀️ büyük kızımda tam bi boğa dağınık ve işi gücü yemek 🤣 ben tam bir Oğlak inatçı onlarla inatlaşıp duruyorum allahtan eşim başak burcu hepimizi idare ediyor garibin🤭
Narin9 Hllnazalaz ahaha eşine bol bol sabırlar… Bende yay burcuyum ama dediğim dedik değilim 🙂yada bilmiyorum 😂eşimde boğa burcu ye yemeği çok seviyor dediğin gibi 😂
Hllnazalaz Fero110 hahaha oğlaklar biraz falan inat oluyor malesef 🤭 terazi olunca tabi dengede tutmak size kalmış