Ozcskrl Concord neo bebek arabası ve concord air puset satıyorum travel sistem ilgilenen olursa il istanbul 🙏🏽
zeyneps034 Ozcskrl bende de aynısından var ablamdan almıştım pusetini artık kullanamıyorum bebeğim büyüdüğü için oturma ünitesinde de sıkıntı var düz değil bana orası lazım yardımcı olursanız sevinirim
Ozcskrl Puseti oto koltugu olarak kullanılıyor. Oldukça temiz durumda. Leke çalısmayan aksan vs yok. Tüm tekstiller yıkanıyor. Süspansiyonlu kumda dahil gidiyor araba.
Tugba10-5 Ozcskrl postunuz üstte kalsın aynı arabadan bende de var mükemmel bir bebek arabası kesinlikle tavsiye ederim şimdiden hayırlı satışlar ❤️
Tugba10-5 Ozcskrl süspansiyonu olması çok iyi arabada dağ bayır gez gitsin :) arabayı üreten gerçekten çok iyi yapmış ben kardeşime sakladım arabayı
Ozcskrl Tugba10-5 gecen yıl plajda bile kullandım kumda gidiyodurdu yani. Gercekten alman kalitesi hiç şaşmıyor🤩
Ozcskrl zeyneps034 malesef ayrı ayrı satamıyorum. Cnkü travelin bir esprisi kalmıyor diğer türlü kalan parçaları kimseye satamam üzgünüm :(