Hamileana Kızlar iki yasinda oğlum var sürekli düşüyor bir yerlere çarpıyor her yeri mosmor nazar mı oldu çocuk hangi duaları okumak lazım acaba ?
NukleerBaslikliKiz Hamileana Nazardan mi düşüyor diyosunuz😊 kızım da sürekli düşüyor ben normal karşılıyorum 😊
Bulutbey Hamileana 4 yaşında yeğenim var bacakları morluk içinde hatta kollarında ve sırtında bile var. Aşırı hareketli sürekli bir yerlere tırmanma, zıplama, atlama peşinde. Bu bir dönem ve illaki geçecek.
1prens1prensess NukleerBaslikliKiz valla benim oğlanda oyle ilk başlarda endişeleniyordum ama artık alıştım😂
Mom62636362 Hamileana 😅 Ya tamam elbette nazar var da.. çocuk çocukluğunu yapıyor sadece, her şeyi nazara bağlamayın Allah aşkına
Hamileana Tabiki de düşecek çocuk bu ben hiç düşmesin demiyorum herkes kendi çocuğunun huyunu suyunu bilir benim oğlum normalde düşen bir çocuk değil çok fazla düşmez şu bir kaç gündür sürekli birşeyler geliyor başına düşüyor çarpıyor onun için nazar olduğunu düşünüyorum. Ne kadar çok seviyorsunuz gelip küçümseyerek dalga geçerek çocuk bu düşecek tabi herşeyi nazara bağlamayın demeyi. Ben çocukların düşebileceklerinden bir haber yaşıyordum sayenizde öğrenmiş oldum. Altı üstü bir dua sordum biliyorsaniz önerirsiniz bilmiyorsanız yorum yapmanıza bile gerek yok.