Deryadila25 Merhaba kızlar aranızada dogumdan sonra reflü ve migde fıtıgı olan oldumu iki aydır hayatım karardı resmen uyku yemek yeme kalmadı artık bebegim içinde uzgunum hasta olup onunla ilgilenememekten dolayı olan varsa bilgi verebilirmi tehlikesi varmı
Echche Deryadila25 midende yara mi var? Zeytinyağlı Kudret narı yiyince mide sorunları düzeliyor çok şifalı her derde deva
Deryadila25 Echche tam yara varmı bilmiyorum doktor bukadar soyledi endoskopi yapacakları istanbulda yazlız oldugum için bebegime bakan yoktu şimdilik ilacını kullan reflü yastıgı verdi bunda yat bidakine naparız bakıcam dedi
Echche Deryadila25 Kudret narınin zararı yok aktarlarda satılıyor zeytinyağının içine konuyor. Birkaç tanıdık mide sorununu onunla çözdü. Artık hiç yemek yiyemiyorlardi. Senden çok kötü durumdaydilar artık çok şükür iyiler. Ama tek onu kullandılar. Bi denesen bence çok faydası olur. Oğlumun poposu ciğer gibi pişik oldu ateşten gece sürdüm sabah birsey kalmamıştı onca krem sürdük hiçbiri fayda etmedi bi o etti. Anneannemin 1 senede geçmeyen açık yarası vardı hiçbir şey geçirmedi. 3 kere sürdük içi et doldu. Daha bir sürü örnek var. Herseye şifalı. Sana iyi gelecek bence
Echche Deryadila25 aktarda direkt karışım halinde satılıyor. Sen sorarak alırsın zaten. Sabah kalkınca bide gece yatarken 1 kaşık ye. Tanesinden de yağından da yut. Mutlaka iyileşirsin bence. Haberleşiriz tekrar çok geçmiş olsun