Smmom95 Gorkeminannesiii bence kuaförde aldırın birkaç kez çok çabuk alıyorlar elleri de alışık olduğu için hemen halloluyor çok acımadan jilettem dönecekmişsiniz birde acıyınca çekerken kolay yapamazsınız baya uğraşırsınız ve emin olun siz alırken daha çok acıyo kuaför alırken o kadar acımıyo😀
ElifOkay Gorkeminannesiii egzanede var krem emla uyuştırıyor ama paglıya geliyor küçük bişey 30-40 tleydi geçen sene almıştım şuan bilmiyorum
afraninannesii Gorkeminannesiii emla krem sürün ve kuaföre gidin. Çekemezsiniz bence 😬 daha sonra kendiniz yaparsınız
Linaninannesiii afraninannesii yaa bende ona baya para verdim 100 lira mı ne vermiştm 2 sene önce emlaydı sanırım lazere giden sürsün dediler hiçbişeye yaramamıstı nasıl üzülmüştüm. Oradaki kız keşke sorsaydın emla deri üzeri yanmalar için lazerde kökleri yakıyoruz ondan işe yaramaz demşşti😂😂😃
Linaninannesiii Gorkeminannesiii ben hayatta dayanamam 1 kere denedim ben bekarken hep morarırdı nereme ağda yapsam. Heryerim alerji olurdu. Derinin içinden çıkardı üff neler neler hatırladım bak sadece bacaklara ağda yaptım. Kol da ağda. Bikini hep jiletti maalesef sonra lazere gittim kurtuldum ne güzel bişeymiş kılsızlık😅
afraninannesii Linaninannesiii ağda yaparken işe yarıyor ben de yaptırdım. Önce emla sürdüm sonra ağdaya gittim 0 acı😀 kendim almaya çalıştım asla alamadım kuaför 5 dk da aldı. Şimdi kendim ağda yapıyorum
nihanmelek Bence de kendin alma ilk seferde, korkutmak gibi olmasın ama geçenlerde bir yakınım öyle almayı denedi, derisi yırtıldı ve 6 dikiş atıldı hala yatıyor 🤭 kuaförde 5 dakikada halledilir, cillop gibi olur 🤣
dolunay01 Gorkeminannesiii jıleyten sonra evde ağda kanatabılırsın deri altın kan toplayıp motararabıkır yinede sen bilirsin muthıs acıyo
sevimlienerji Gorkeminannesiii hayır canım denemedim önce kuaförde alıştım agdaya sonra kendim yaptım
Berfinnn Gorkeminannesiii evde alma derim ilk kuaföre git çünkü yapamazsın cesaret edemezsin benden söylemesi 😇birde bilen biri yapınca daha temiz olur hasarsız atlatırsın 5 dak almaz
Vyildz Miniko42 çok uzun zaman önce tremdyoldan almıştım adını hatırlamıyorum ama internetten araştırabilirsiniz çok etkili oluyorlar
Halimehatun Gorkeminannesiii şahsen bende hiç gitmedim hem çekinirim. Hem günah mahremiyet yani hastalık harici dr a açmak dışında açılmaz. Size tavsiyem öncelikle üst kısımları yapın boncuk ağda çok kullanışlı.. kaba yerleri yapın ince yerlere geçmeden önce deneyin bi yukarı kısımlarda baktınız yapabiliyorsunuz devam edersinz. Bende jiletle alıyorum ince yerleri oralara yapamam ama diğer kısımları ağda ile alıyorum baya iyi oluyor.