Aselduru88 Arkadaslarrrrr hic yemek fikrim yok bugun patatesi yeni yedik ne yapabilirim bimden alıp aksama yemeklik
Ceyo0666 Aselduru88 doner alabilirsin canim mantar oluyoe mantar sote felab yapabilirsin tavuk felan da var baya cesit cikar sen.ne istersen 🙂
Mom626363 Aselduru88 -bamya var derin dondurucuda bamyalar biraz boyut olarak buyuk ama pilavla guzel oluyo -manti alabilirsin -Milföy hamuru alabilirsin borek yaparsun yada yufka -garnitur alabilirsin makarna salatası olur
Mom626363 BugraCan27 yani tabiki daha iyi markaları tercih ediyorum baska marketlerde ama arkds bimden ne alabilirim diye sormus bende yanitladim
Tosbikgiller19 Aselduru88 Hakmar yakın mı bilmem ama orda burcu marka konserve kuru fasulye var 15 dkda pisiyor. Yemek yapamaynca şakkk onu yapıyorum 😄
[silindi] Aselduru88 kızartmalık yufka alip gözleme yapabilirsin peynirli domatesli çok güzel oluyor 😁
Annis-ogul Aselduru88 bimin et ürünlerini tavsiye etmiyorum. Et oranının gerçekliği cok az .boya malesef
Biittercikolata Ayy döneri çok güzel biz tüketiyoruz sürekli. Pilav yap üzerine de döneri ısıt yanina da icecek. Aşşşıırı mükoo🥳😜😂👌
eymenzeynep Bimde erişte var çok güzel. Ben onu pilav yapar gibi pişiriyorum yanına yine bimde köfteler oluyor onu fırına sürebilir yada kızartabilirsiniz