Momsbabyy İlk adım ayakkabısı alacağım artık kızıma yavaş yavaş ellerini bırakıp yürümeye çalışıyor☺️ Sizler ne aldınız neler kullandınız neyden memnun kaldınız neyden memnun kalmadınız fikir olsun bana da🥰
Mom544154 Momsbabyy sakınn puma adidas nike falan alma. Hafif bişey al. ben ilk adım ayakkabısı puma aldım. Çok zorlandı oğlum. Vicco falan güzel
Momsbabyy Guligul Teşekkür ederim aklımda aslında ama yazın terletir mi kapalı modeli biraz tereddütteyim
Guligul Momsbabyy yurumeye ilk basladiginda spor ayakkabisi modellerinden aldik. Simdi yaz diye sandalet aldik. Sizinki yeni yuruyorsa spor tarzda bilegini parmaklarini koruyacak ama daha ince modellerden bakabilirsiniz. Yanlarinda hava alsin diye aciklik olanlar fln var ya onun gibi iste..
Momsbabyy Mom544154 Pumanin bı modelini çok beğeniyordum aklımdaydı öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederim 🥰
Momsbabyy sevimlienerji Aa bu modelin pembesine baktım da ben yazın çok terletir mi bilemedim yazın kullanıyor musunuz nasıl acaba terletiyor mu
Vanilya Momsbabyy Kifidis aldık çok memnunum. Yaz için crocs aldım. Onda da gayet rahat etti. Ekstra sandalet almadım artık. Crocs arkası bantlı kullanıyor
Momsbabyy Vanilya Yaz için crocs çok mantıklı ama rahat edebiliyorlar mi? Yeni yeni yürümeye başlıyor kızım çünkü
duyguluu Momsbabyy ben kizima vicco aldim sandalet spor 13 aylik olcak adim atıyoruz bikac adim 😀cok begendik ayakkabıları
Momsbabyy duyguluu Foto atabilir misiniz acaba 😁 bizde 13 aylık olacağız koltuktan koltuğa yürüyor kızım 😁