Rabiacelebi Kızlar doğum yapalı 4 oldu kanamamda ciğer gibi parça geldi ve pıhtılı oluyor sizce normal mi böyle bir şey yaşayan var mı
duygu3437 Rabiacelebi 4 ne oldu canım? Benimde geldi parça doktora sordum kanamam bitmesine az kalmış ozaman 1 2 güne biter dedi normal dedi 22.günde şimdi 24 gündeyiz normal akıntı gibi geliyor hafif kan var
Ay9696_ Rabiacelebi Rabiacelebi ben hemşireyim ve bir oğlum var 3aylık bendede oldu ilk 7-10 gün arası normal sayılıyor tabiki kramp kasılma şiddetli ağrıyla devam eden bu şekilde bi kanama olursa Doktorunuza görünmenizde fayda var teşekkürler ☺️ hayırlı uğurlu olsun bu arada
Mom070 Rabiacelebi Normal canım zamanla azalıp biter zaten, ilk günler çok yoğun ve böyle parçalı gelmesi normal.
Rabiacelebi Mom070 bilemedim ya ilk gebeligimde hiç yasamimistm korktum birde ebe öyle bir sy olrsa gel faln demişti ama bilemedim
Asya141020 Rabiacelebi doktorum bana gayet normal olduğunu söylemişti parça gibi olabilir korkma demişti bi keresinde avucumun içi kadar bi parça vardı korkmadım değil ama normal olduğunu bildiğim için doktora gitme ihtiyacı duymadım
Rabiacelebi Mevakemaleyna benimde iki tane çocuğum var bide büyük olan hasta bugün sglik ocagna gttik valla resmen rezillik