Cerenhelin Kızlar 5 aylık kızım bu sıralar uyurken bi anda gözleri kapalı halde ciyak ciyak ağlıyor emzik veriyorum susuyor 15 dk sonra yine aynı. Nedendir bilgisi olan var mı acaba?
Ayazzz Cerenhelin 5ay27günlüğüz 4gündür aynı problem bizde de var gözler kapalı bi anda korkmuş gibi ağlıyo ağzına emziğini veriyorum devam ediyo uykuya 10-15dk sonra bidahaa aynı seyler felaket yorgunum bu yüzden de🙄
Deniz2961 Cerenhelin canıımmmmm sakın ol oncelıkle bnm kızda 5 ayda oyle ıdı aglıyarak uyanıyor hatta uyurken alıyordu kucgma alıyrdum susturdu gogusumu agızna verıyrdm susyrdu bu Bı surec snrm 1 hfta snra duzeldı
Cerenhelin Ayazzz maalesef bende. Gece neye uğradığımı şaşırıyorum nedendir ne yapmam gerekiyor bilemiyorum
aybikreis @Cerenhelin 8 ay 18 günlük bebeğim aynı şekilde oluyor. Atak haftası galiba genel şikayet. Uyanıyor kucağımda uyuyor yatırdıgımda ağlıyor
Hazalss 5 ay 7 günlük biz de aynıyız artık mahvolmuş haldeyim gece sürekli aynı uyanıyor. Diş falan da görünmüyor.
Alazcns 3 ay 27 günlük aynı sorun oğlumda da var. Uykuda ağlıyor emzik kullanmıyorum kucağıma alıyorum uyuyor ama bir nebze sakinleşiyor