sevdegnky Selam anneler. Oğlum 22 günlük yüzünde minik minik sivilceler oldu. Hemşire yenidoğduğunda olur demişti gibi hatırlıyorum ama gene de tecrübesi olan annelere danışmak istedim. Bilgisi olan çözümü olan var mı?
ikizannesiiii sevdegnky bizde 43 günlüğüz bizimde yüzümüzde sivilceler çıktı. Kaynanam adetli biri kırkı çıkmadan baktığı için olmuştur dedi ben pek inanmam öyle şeylere 😂 çözümü olan varsa diye bende bekleyeyim ☺️🌺
duygu3437 ikizannesiiii ay bunu bende duydum geçen kontrol giydiğimizde komşum gördü beni bebeğe bakıcak tı sonra ay bakmıyım adetliyim dedi sok oldum
sevdegnky ikizannesiiii hiç inanmam böyle şeylere bilimin yanındayım her daim 😊 Sterl gazlı beze fizyolojik suyla ya da kaynamış soğumuş suyu temiz mendile döküp siliyorum temiz kalsın diye her daim öneririm😊
Mevakemaleyna duygu3437 adetli insan cocugun bulundugu ortama giremez bile ben dedim basta hastaysan gelmeyin diye cok geri cevirdigm oldu
Gyyildiz Yenidoğan döküntüsü oluyor bu durumun ismi genelde her bebek yaşar kendiliginden çıkıp kendiliğinden sönerler korkulacak bir durum değil
sevdegnky ceyhunun_annesi sterl gazlı bez ve fizyolojik suyla ya da temiz mendil ve kaynamjş soğumuş suyla siliyorum öneririm
duygu3437 Mevakemaleyna oo benim annem ben doğum yaptığımda adetliydi ne dicem git 10 gün sonra gel mi dicem 🤭😂 beni keser
Mevakemaleyna duygu3437 biz almayiz canim kaynanam zaten kesilmisti ben ogluma hamileyken ogluma ilk 3 ay beraber baktik kizima da tek bakiom biliom olmadigini anne kiz gibiyiz birbirimizden saklimiz gizlimiz olmaz o da geliom ben bisey istiyon mu der gelir
duygu3437 Mevakemaleyna valla ben ilk zamanlar annem siz asla yapamazdım 15de izne çıkıcak şuan gün sayıyorum valla çok zormuş Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin