Noraslifestyleee Arkadaşlar bebeğimize gelen hediyelerle başlatıp onun için faydalı olacağını düşündüğümüz bir birikim hesabı oluşturacağız. Bunu yapma ve bankasından getirilerinden memnun olan var mı? bankacı varsa aramızda önerisine ihtiyacım var :)
Cheddar Noraslifestyleee ingbank çocuk turuncu hesap açtım. 18 yaşına kadar velisi ben oluyorum. 18yaşından sonra onun hesap 😊
Feminel Noraslifestyleee iş bankası kumbara hesabı. Kumbarayı sadece banka görevlileri açabiliyor. 18 yaşında kadar elleyemiyoruz parasına orda birikiyor.
Woody Noraslifestyleee Banka önemli değil Uzun vadeli Düşünüyorsan bireysel emeklilik yaptırabilirsiniz
2ogul-annesi Noraslifestyleee var anne bank yani ben paraları çeyreğe çevirip biriktiriyorm bazen kolye bileklik yapıp takıyorum paslanmasın 😂 zamanı gelince de onların tabi
turansmom Yani bence fark etmez ama siz bilirsiniz.🤷♀️ Ben önüme gelen bir banka hesabı açtım, önumede garanti geldi acıkcası ama burda yok🤷♀️😀
Noraslifestyleee turansmom farketmez olur mu bir çok vaat var bankalarda. Birikim hesapları getirileri yıllık vade getirileri vs. 🙂
Noraslifestyleee Lothbrok altın mı döviz mi çok kararsızım. Malum her gün farklı bir gelişmeye uyanıyoruz 😊ülkede
Woody Noraslifestyleee o zaman en iyisi bireysel emelilik. Boşa hesapta beklemesin. Birikimin de altın olarak değerlenmsdini isteyib
turansmom Noraslifestyleee Vallahi ben direk attım hesaba, eşim sormasın direk saklayayım diye. Durunca yeniliyor cünkü oyleyse bende bekleyeyim de hesabı kapatir, baska hesaba atarım🤷♀️
Lothbrok Noraslifestyleee uzun vadeli yatırım olarak düşündüğümüz için altın olsun dedik malum ara sıra dalgalanma yaşansa da uzun vadede kâr geitirir. 20 aylık kâr şu an 6 bin civarı görünüyor portföyde
Cheddar Noraslifestyleee turuncu hesap vadesiz gibi işliyor istediğiniz zaman çekip vade beklemeden yatırabiliyorsunuz.
Noraslifestyleee Lothbrok Lothbrok siz normal vakıf hesabı açıp altın yatırımı yaptınız değil mi? Bankaların çocuklara özel olan kumbara hesapları gibi birşey değil