eylul16- Bebekleriniz kaç ayda yürüdü emekledi benim kızım 10,5 aylık hala emeklemiyor yere bırakıyorum sürekli yerde dönüyor dolaşıyor almak istediği şey bi şekilde ulaşıyor ama emekleme yok😂🙈
Gullkaraaa eylul16- benim oğlumda 11,5 aylık. Daha yeni emeklemeye başladı. Ben artık ümidi kesmiştim emeklemeden yürüyecek diye ama birden emeklemeye başladı. Bizimkide öyleydi emeklemeden önce poposu üstünde odayı dört dönerdi 😅
Mom042 eylul16- kizim 9 aylikken basladi etrafinda donerek evi gezmeye her yere oyle gidiyodu. 11 aylikken artik dedim boyle olmuycak esim karninin altindan kaldird bende karsisinda cagirdim bir iki derjen obur gunu kendi kalki sonra emeklemeye basladi 14 aylikkrn yurudu 😂😂
Aybarss_Mom eylul16- oğlumda 10.ayından sonra emekledi 1 yaşında daha yürümüyor her bebeğin gelişimi farklı canım emeklemeden yürür belki
mnnakanne eylul16- 8. Ayının içinde emekledi şimdi 11. Ayının içindeyiz koltuklara duvarlara tutunarak tek elle yürüyo bazen ellerini bırakıp biraz duruyo yaşına yürür büyük ihtimal🥰
turansmom eylul16- Benim oğkum 7 ay 5 günlük 5 gündür falan emekleme pozisyonuna geliyor iki gidiyor sonra yatip dönerek gidiyor🤷♀️