Atasehir Avicenna
Merhaba
profesör olarak adlandırılan İbrahim Ethem Poyrazoglunda kulak burun boğazda randavumuz vardı ve bize internetten açıp hastalığımız bu deyip bizi gönderdi ne bir çözüm önerisi ne de bir ilgi alaka oz veri hiçbir şey yok karşımızda konuşurken kekeleyen ne diyeceğini bilmeyen ve sıfır bilgiye sahip unvanı profesör olan bir doktor diyemeyeceğim biri vardı sizlere tavsiyem bu hastanenin kulak burun boğaz ve cildiye bölümüne gitmemeniz yönündedir kendisi çözüm bulamayıp bizi cildiye ceyda mumcuogluna yönlendirdi kendisi de cildiye bolumu doktoru sıfır bilgi ve ilgisi olan bir doktordur bizimle ilgilenmedi saçma sapan kan tahlilleri isteyip yolladı sözün özü bu hasneden cildiye ve kulak burun boğaz bölümüne gitmeyin giden biri olarak söylüyorum bilgileri sıfırdır hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar ve ödediğim para da onlara kar kaldı özetlersem durumu hastaneye gireli 10 dk oldu on dk da elindeki o çubukla baktığına 280 TL ücret aldı ne mi yaptı dersiniz sadece öylece bakıp internetten bi şeyler açtı yahu gelmiş birde bana diyor ki yok test yapalım testten sonra gerekli görürsem biyopsi yaparız onu başlatırız bunu başlatırız. Diyorum ki ön tanınız ne hiç bir tanı yok hiç bir teşhis yok Cildiye doktoru Ceyda Mumcuoğlu zaten yerinden kalkmaya bile tenezzül etmiyor göz ucuyla gelip muayene etti diyorum ki hanım efendi ağız içi yanak içi yaralarım da var baksaydınız ben bi şey görmedim diyor bakmazsan görmezsin tabi evde ağrım şiddetliyken çektiğim resimleri gösterince o ışıkla bi baktı evet varmış test alalım diyor sonra diyorum çözümü nedir net bir çözümü yok diyor o zaman niye test alıyorsun bildiğin para tuzağı başka bi şey değil cilt doktoru görsün geri gelin dedi diye geri dönüyoruz adama profesör doktor demişler bi şey bildiği yok gelmiş internetten açmış bana monitörü gösteriyor bakın internette de şu var bu var buna da benziyor ona da benziyor diyor ben internetteki tüm yazıları zaten okudum internetten yazı okumaya mı geldik sana yahu ben sana 300 lirayı internetten bana tanı okut diye mi ödüyorum tövbe tövbe ya verdiğim paraya da yazık hadi onada da değilim bir günde bir çok kişiye bakıp hiç bir hizmet vermeden orda bilgisizce oturuyorlar ben gittim ve pişman oldum size dostane tavsiyem kesinlikle gitmeyin iki doktoru da bi şey bilmiyor ödediğiniz parayla alamadığınız tedaviyle kalırsınız.
çok uzun oldu ama çok sinirliyim hakkınızı helal edin..