defnesmomm Sltan mustela’nın yüz için olan kremini kullanıyorum. Bebeğin cilt tipine göre seçim yapabilirsiniz. Bizdeki normal ciltler için.
eceunverkanra Sltan Ben trukid first aid hero stick kullaniyorum cok memnunum. Kizariklik, bocek- sinek isirigi, yaralar surunce geciriyor. Bir de icerigi dogal oldugu icin gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz tavsiye ederim.
Sltan Reyna yok tırnaklarını kesmeme rağmen yinede suratını çiziyo beyaz tenli olduğu için çizdiği yer kızarıveriyo
mlsmrtgl Sltan Trukid fırst adı hero. Sıyrık yanık böcek ısırığı için kullanılıyor içerigi temiz. Doktorumuz onu önermişti.
Mevakemaleyna Benimki de yuzunde sivilce gibi seyler var alerjisi mi var bilmiyorum ama rahatsiz da degil huysuzluk yok salatalik yedigimde oluyor kizimin yüzünde bakalim yemeyecegim artik
Mevakemaleyna Elizan01 bilmiyom ki burasi osmaniye 32 den basladi sicaklik zibinla gezdirmiyorum hasta olur diye
Elizan01 Mevakemaleyna benim kızımda oyle sıcak burası adana yanıyor sıcaktan isilik oluyor sonra geçiyor