MaviGs Sevgili anneler kızım 1 yaşında diş çıkardığımız için iştahsızlıktan kg verdik şimdi şükür iştahımız düzeldi . Bana kg alması için tarif verirmisiniz şimdiden teşekkürler ❤️
defnesmomm MaviGs dengeli beslenme ile herşey mümkün. 😊 Yumurta, yoğurt, günde 1 porsiyon meyve, mevsime uygun sebzeler, et ve tavukla yapılan yemekler, bakliyatlardan oluşan dengeli bir planınız olursa kilo alımı normale dönecektir.
Elffnrr Bence kilo almasından çok yeterli ve dengeli beslenir ise eğer zaten kendiliğinden kaybolan kilolarida geri gelecektir diye düşünüyorum 😉
Elifaydn Aynı dönemdeyiz 15 gün somra yaşına girecek ve diş yüzünden inanılmaz iştahı gitti sadece mamaya döndük onunda Kandıra Kandıra zorla içiriyorum . Bu dönemde neyi en çok severse onu yapıyorum . Biraz da olsa yiyor sizde öyle deneyin . Yoğurtlu şehriye çorbası balkabağı çorbası( içine irmik ve sarımsak koyuyorum ) tereyağlı erişte mercimek çorbası içine yine bulgur pirinç koyuyorum tahıllı kaşık maması yediriyorum onları da seviyor tabi bunları sevmesine rağmen bitirmiyor 😢
Elffnrr Elifaydn ah ah bizimkide 1yasinda şuan dilde yara çıkıyor vitmainsizlikten okadarda alıyorum yapıyorum ama yok yemiyoruz dediğiniz gibi sevdiği seyelri yapmamıza ragemn onu bile 3kasik 4kasik yiyolar. Nolucak böle napicaz sürekli vitmain takviyesi yapicaz