SeherRonyaMelek Gokce1504 ben çağırmadım ama takip ettiğim ve çok beğendiğim bir ebe var . Kendisi çok güzel hizmet veriyor istanbulda instagram adresi ebeayse
Dilek_ Dilruba demirezer var instagramda ben kızımı onun sayesinde emzirdim canlı destek veriyor bi iletişime geçin derim.
Gokceduru0642 Dilek_ kesinlikle çok iyi bir insan danışmanlık vermediği kişilere bile yardımcı oluyor sorularına dönüş yapıyor 😇
Dilek_ vanilyakokusu ücretsiz yardım veriyor ama görüntü konuşma falan isterseniz o kısmını bilmiyorum siz durumu anlatın ona whatsapp ya o dönüş yapar zaten
1anne1bebek_ Gokce1504 ilk zamanlarda gaz probleminden dolayı emzirme sıklığı konusunda ve mastit için destek aldım aşırı tatlı birisi pisman olmayacaksınıZ
Melek030 Gokce1504 valla orasını bilmiyorum sormanız lazim ben me zaman birsey sorsam cvp verir bilgili mütevazi yardımsever sevecen ve üstelik anne çayı satıyor kendi üretimi fena halde sut yapıyor
Dilek_ vanilyakokusu yok ben whatsapptan yazdım durumumu net bi şekilde anlattım o bana ses kaydıyla ne yapmam gerektiği konusunda dönüş yaptı. Gayet güzel ilgileniyor