babymakarena Oğlumun doğduğunda maviydi sonradan döndü kızlar günden güne değişiyo şuan 7 aylık yeşil oldu bizim gibi olan varmı 😍😅
1anne1bebek_ babymakarena oy maşallah Rabbim seni esirgesin 🤍 Benimde oğlumun güneşte yemyeşil evde koyu gibi anlayamadık🙈 şuan 4 aylık 😍
Mlke301020 babymakarena 1 yaşına kadar değişkenlik gösterebiliyor. Benim gözüm mavi eşiminki ela ama oğlumun ki koyu bir renk ne ela ne yeşil arada 7 aylık şu an bekliyorum hala bi unut 😃
babymakarena 1anne1bebek_ teşekkür ederiz amin🥰 evet ya o belli olmuyo karışık bakalım biraz büyüdüğünde nasıl olucak sizinkine de maşallah 😍
Yagizkus Mlke301020 gerçekten mi. Benim mavi eşimin Ela oğlumun mavi. Ben böyle olunca çocuk da renkli oluyor diye biliyordum hep şaşırdım
babymakarena Mlke301020 evet ya doktorda öyle söyledi sizinkide iyiymiş yaa ☺️ evet insan bekliyor nasıl olacak diye 🥰
Busesrmz babymakarena ay Allah nazarlardan korusun 🙏🏻🙏🏻 Bizimkisi de mavi eşiminde benimde gözlerimiz kahverengi🤣☺️💜bebekliğinden beri daha çok açıldı göz rengi Maşallah büyün bebeklerimize 🧿
babymakarena Busesrmz oyyy yerimm maşallah maşallah 🥰🥰🧿🧿nazar değmesin bebişlerimize😊 valla bizimde aynı sznki gibi ikimizde kahverengi göz bebek renkli bakalım değişecek mi ilerde ☺️🌸
ecemm-6161 babymakarena MAŞALLAHH MAŞALLAHH sübhanallahi berekallah 🧿🧿🧿🧿🧿🧿😊😊 Rabbim nazardan korusun yavrum seni canım benim oğlumda mavi gibi doğdu sonra bal rengine dönüyor ama kenarlar içler yeşil 😂 değişik kehribar gözlü gibi bana cekti herakde 😂
babymakarena ecemm-6161 amin cnımm inşallah 😍😍🤎 seninkine de maşallah canm değişmese böyle kalsalar hep 😀😀😍