Keremalim Kızlar oğlum tam 5 aylık ve ek gıda olarak yoğurtla başlamak istiyrm ama normal sütcüden aldığım sütle yoğurt mayaladım ondan versem birşey olurmu sizce
Mariposa Keremalim bende oyle yapıyorum. 1 yaşına kadar o şekilde yaptım sonra sütçü kendi yoğurdunu çıkarıyordu ondan alıp verdim hep bir sorun yaşamadım.
ikizbabymom Keremalim verebilirsin tabi ki ama yoğurt asitli olduğu için sebzeyle başlamanızı öneririm
Keremalim zeynepduha Ya şimdi herkez günlük sütle prebiyotik fln mayalayıp veriyolar bende ilerde öyle yapicam ama şimdi amaç tattırmak olduğu için zaten çok yemiycek diye dusunuyrm
Peramoms Keremalim bence normal yoğurt verilir ne gerek var biz nasıl büyüdüysek öyle olmalı zaten çok az yiyorlar. Tabiki şeker tuz salça vs onlar veya çocuğa dokunacak şeyler vermemek lazım ama sütçü güvenilirse ev yoğurdu yiyebilir
Ayzam29 Pastörize sütü öneriliyor doktorlar hangi sartlar altında hiç bir testten geçmemiş o Süt sonuçta Pastörize sütle activia yla ilk basta mayalayin daha sonra kendi yogurdunun manasıyla mayalayin
SuPerisiiii Keremalim canım genelde sebze ile başlamayı öneriyor doktorlar.. oturabiliyorsa bebeğin sebzeleri parmak uzunluğunda kesip haşla ve eline ver. 3 gün boyunca aynı sebzeyi ver. Sonra başka sebzeye geç. Ondan sonra meyveler ve yoğurta geçir istersen.
Emir_karan Keremalim tabiki kendi yaptığın yoğurduğuu ver cnm.hazır yoğurt verme.hep kendi yaptıklarını ver dışardan hiç bişy tattırma .
Ssmyldrm Keremalim tabi ki canım ineği kendimiz besleyemedigimiz icin🤣🤣ondan sonra ki en güvenli yol süt alıp mayalamak canım