Mrymmhmt Merhaba anneler oğlum 6 ay 24 günlük dünden beri ateşi var gece uykuları darmadağın oldu hep ağlıyor delirmek üzereyim artık emzikte tutmuyor diş mi atak mı dersiniz?
Morfrenk Mrymmhmt 7 ay 16 günlük ateşi var gece ciyak ciyak ağlıyor 1 saat sallıyorum dalıyor yarım saat sonra yine uyanıyor 🥺
Morfrenk Mrymmhmt alt dişleri çıkardı benimki hiç ateşi çıkmamıştı bu sefer üstler mi geliyor nedir anlamadım.. Diş olabilir evet sizinde
Mrymmhmt Morfrenk dişin çıkacağını nasıl anlarım elimi sürüyorum bişi yok gibi sadece beyaz bi nokta var
Morfrenk Mrymmhmt bende bilmiyorum ki yavrum bi anı bi anını tutmuyo önceki dişte böyle olmadı çünkü her şeyi hırslı hırslı ağzına sokardı, huysuzlanırdı, gece çok sık uyanırdı bi tuhaf ağlardı
ikizbabymom Mrymmhmt 37 yüksek değil diş olabilir calpol verebilirsin eklem yerlerini pamuklu suyla silebilirsin.İnş geçer hemen annelerin uykusuz kalması üzüyo beni
ikizbabymom Mrymmhmt diş jeli çok zararlı instada güncel anneden bakabilirsin bi bebek diş jeli yüzünden yoğun bakımlık oldu osanit diş topu tetagil kullanabilirsin ya da evde karanfili dövüp içine zeytinyağı koyup bi kaç saat buzdolabında beklettikten sonra bebeğinin damaklarına sürebilirsin rahatlatır