Milanur Bebeğiniz kaçıncı ayında yürümeye başladı biz 14 . Aya girdik ama çok korkuyor tutmadan yürümüyor
Arc1993 Milanur 17.5 aylık yürüdü. 18 aya kadar normal diyor drlar canım. Benim eşim de 15-16 aylık yürümüş. Biraz sabır bol teşvik
Kuzy12_ Milanur benim oğlum 12 aylık yürüme yok daha kollarından tutup biz yürütüyoruz normalmi acaba
Milamoms Milanur 11 ayda başladı ama tam anlamıyla 12 aylıkken yürüdü bebekten bebeğe değişir tutunarak gidiyorsa bırakması yakındır canm
Adanurymn Milanur bebegim 11 aylıkken basladi kalkınmaya bi kere poposunun ustune dustu hep 1 adim atip gerisini getiremiyodu gülüyordu korkuyodur suan yuruyor 9 haziranda yasimiza gircez
Ebruatktrk Bu da anne ve babasına benziyormuş canım ama tutunmadan yürümek istemiyorsa düştüğünde aşırı tepki vermiş olabilirsiniz bazen bebekler ilk düşüşlerinde verilen tepkiden sonra çekiniyor bir daha yürümeyi denemeye yürüyüş arkadaşı ile falan yürüyor mu
Milanur Ya yürüyor kısa mesafe aralıklı gidiyor biryerlerde tutunarak gidiyor hatta oturup kalka biliyoru ama bi k kere kafasının üstüne sert düştü o yüzden mi acep ki
minikbaykus Milanur 16 aylik hâlâ yürümüyor. Hicde yuruyecek gibi durmuyor. Ben 9 aylık yurumusum. Esimde erken yürümüş ama oğlum hiç niyetli degi yürümeye