Tazeanneee Kızlar bebeğim 2 ay 6 günlük bu zamana kadar anne sütü verdim şuan hiç gelmiyor bebeğim ağlıyor eşim mama almaya gitti kaç cc hazırlamam lazım nolur yardım edin mama hiç almadım bilgim yok
Rabiays Tazeanneee canım bol bol bulgur pilavı ye irmik helvası yap ye kısır yap ye sütün bu şekilde devamlı gelir
JustGrace Tazeanneee biberonla verme derim, önce emzir sonra mama ver derim. Bana bunu diyenleri, ki doktor dedi, dinlemedim şimdi çok pişmanım.
Tazeanneee Rabiays ya dikkat ediyordum aslında komposto içiyorum ısırgan otu tohumu aldım onu içiyorum şuan hastayım o yüzden dikkat edemedim yememe sütüm kesildi
Milalimon Rabiays hiç alakası yok tamamen sıvı şeyler içmen lazım bulgur pilavı ne alaka? Bolbol su iç rezene iç komposto yap iç kısır ne pardon??? Yanlış bilgi vermeyin
fsyy Tazeanneee hipp i kullanan arkasimda var canim dene bakalim bebegin begenmesse yemesse degstirirsin
Regen Tazeanneee evet hipp organic 1 numara kullandık bi dönem. 30 yada 60 cc yapın. Doymazsa yine yapar verirsiniz.
Rabiays Tazeanneee dediğin gibi hemen bi bulgur takviyesi yaparsanız gelir inş tekrar stres yapmayın azalıp çoğalabilşr mama verirsiniz bi mama bi meme gider ama stres yapmayın yaptıkça gider rahat relax olun
Elsaa Tazeanneee benim oglum 5 kilo 300 ve doktoru 120cc ver dedi yani bebek kilosu çook olunca doymaya biliyor azla