Kuzeyufuk Kızzlar havalar çok sıcak malum bebeğim 2 aylık sizler nasıl yapıyorsunuz klima çalıstrıyırmusunuz kaç derecede calıstrıyorsunuz
Sedanur29 Kuzeyufuk bizde 2.5 aylığız henüz ısınmadı bizim v doğal gazi kapattık ama ara sıra elektrikli sobayı açıyorum.
menekseyagmr Kuzeyufuk Mersinde oturduğumuz için ben açmaya başladm bunalmaya başladık çünkü. Çok düşük ayar yapmıyorum çarpmasın diye 21-22 derecede kalıyor gün içinde odayıda fazlaca havalandırıyorum
BarlasMomm Kuzeyufuk klima taktiricaktim bnde evim cok sicak oluyor diye doktorunuz önermedi sakin taktirmyin dedi. Ben hala istiyorum ama eşim bu yüzden taktirmiyor
Lina1205 Kuzeyufuk Adanadayim bende akşam aciyorum 24-25 derce kızımın üstünü de uzun kollu zıbın ve pijama giydiriyorm
[silindi] menekseyagmr bende mersindeyim 23 de uyurken 30 dk acıyorum sonra kendi ısısında kaliyor temmuz ağustos da kavrulacagiz nem çok bizim burda bozyazi dayız
cokgezenti_30 menekseyagmr 21 22 aşırı düşük bi derece klima için nasıl o kadar soğuk yapıyorsunuz ki bizim 28 de ve bi pencerem yarım açık
menekseyagmr Kuzeyufuk öyle gün boyu kalmıyor tabi canım hafif soğuyor bi kapatıyorum kalıyor öyle oda havalanıyor falan derken yoksa gün boyu sabahtan akşama öyle çalışmıyor
menekseyagmr [silindi] of yanacağız yine yazın çocukla nasıl olacak bilemiyorum valla pişik olmasalar bari
menekseyagmr cokgezenti_30 öyle sabahtan akşama kadar yanmıyor canım açıyorum soğuyor sonra kapanıyor havalandırmak için gün içinde kaç defa kapanıyor derken öyle yoksa buz gibi olur içerisi 🧊
cokgezenti_30 menekseyagmr o daha tehlikeli aç kapa aç kapa bi sıcak bi soğuk ama tabi sizin tercihiniz