3MelekAnnesi3 Kızlar esim kurban bayramında 5 bin vercek üstüne elimde 2 bucuk milyar var sizce suan o 2bucuga yarım altın felan alsam mı ceyrek her neyse ne ederse işte yoksa dursa kurban bayramı sonrası toplu altın mı alsam siz olsanız ne yapardınız
Kader85 3MelekAnnesi3 uzun vadeli düşünüyorsanız alın. Ama bir kaç ay sonra bozduracaksanız bekleyin. Altın düştükten sonra alın. Şuan yükselişte zarar etmeyin
-Gizem- 3MelekAnnesi3 nasıl olsa sonra da altın alacakmışsınız şimdiden alın çünkü kurban bayramı tam düğün zamanı daha yüksek olur altın fiyatı
AnneBebek1 3MelekAnnesi3 altın düştüğü zaman krediden kalan parayı götürüp altın almıştım sonra yükselince satıp borcumu kapattım şuan yanlış bilmiyorsam altın yükselişte alırsanız zarar edebilirsiniz
3MelekAnnesi3 Serifeelifasel yaa evet smdi para olarak dursa harcanıp gider yoktan yere diye de korkum var işte
3MelekAnnesi3 Kader85 uzun vadeli cnm bozdurma düşüncesi anca ev alınca olcak oda naşsp kısmet 3 yıl sonra mı 5 yıl mı bilmem 😂
3MelekAnnesi3 AnneBebek1 uzun vadeli olucak 3 5 yıl bozdurma durumu hiç olmıcak cnm ev alana kadar diger birikimine yanına koycaz
AnneBebek1 3MelekAnnesi3 anladım canım o zaman altın al uzun vadeli olacak nasılsa hayırlısı olsun hakkınızda ☺️
3MelekAnnesi3 AnneBebek1 Allah razı olsun canım suan alıyım o zaman kurban bayramından sonra tekrar alırım nasipse
Hilokiiii 3MelekAnnesi3 57 gram yapmıştım 479 iken şuan 518 TL 600 TL’yi göreceğini söylüyorlar tabi ihtimal ama belli de olmuyor kurban bayramına kadar ne olur Allah bilir 😊
Minikprenses5481 3MelekAnnesi3 elinde olani al cnm cnku altn surekli cikio bnde 1ay once 450 tlden aldm gramini suan 510 lira civarnda
Cemre_61 3MelekAnnesi3 alın yazın altın artar kasımdan sonra düşer en azından altın olarak kenarda kalsın ☺️
Merve1134 3MelekAnnesi3 hemen al çünkü yikseliyor zaten sonra istersen onu verip başka alırsın üstüne